.

.

08 May 2013

ADUN BUKIT BARU UCAP TERIMA KASIH KEPADA PENGUNDI

Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Bukit Baru, Dr Md Khalid Kassim mengucapkan terima kasih kepada seluruh pengundi Dun Bukit Baru yang mengundi beliau pada hari pengundian 5 Mei lalu.

"Saya mengucapkan terima kasih atas sokongan pengundi-pengundi Dun Bukit Baru yang mengundi saya dan kepada semua yang tidak mengundi saya mengharapkan mereka menerima saya sebagai Wakil Rakyat mereka bagi membawa suara rakyat dalam Dewan Undangan Negeri Melaka".

"Mari sama-sama kita rapatkan saf kita dan bekerjasama bagi menyelesaikan apa juga masalah rakyat dalam Dun Bukit Baru tanpa mengira fahaman politik, bangsa dan agama" tegas Khalid dalam kenyataannya di Pejabat PAS Kawasan Bukit Katil malam ini.

Khalid berkata beliau sedia berkhidmat untuk rakyat bagi menyuarakan apa juga masalah rakyat serta menjadi penasihat yang baik kepada kerajaan negeri dalam apa juga perkara.

"Saya sebagai Adun dari PAS sudah tentu akan menyuarakan apa juga masalah yang dihadapi oleh lapisan rakyat, kebajikan rakyat semua rakyat, orang Melayu, orang Cina, orang India dan sesiapa juga" tambah beliau.

"Insya Allah dalam masa terdekat yang akan membuka pusat khidmat Adun Bukit Baru bagi menjadi One Stop Centre untuk rakyat mengadu hal dan masalah" ujar beliau.


2 comments:
Write comments
Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter