.

.

03 January 2012

Shahrizat LETAK JAWATAN, Jangan MIMPI

"Jangan mimpi aku letak jawatan" itu mungkin apa yang ada dalam hati Shahrizat Jalil. 


tenang by election nomination day 220110 shahrizat abdul jalil"Takkan mudah-mudah sahaja aku hendak letak jawatan sedangkan orang lain melakukan kesalahan lebih teruk dari aku."


"Aku boleh bongkar segala penyelewengan dan salah laku orang lain, jika aku dipaksa meletak jawatan, aku tahu banyak rahsia tentang pemimpin lain, jangan cabar aku" mungkin ini yang Shahrizat fikirkan.


Malaysiakini melaporkan bahawa Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil menafikan beliau telah menyerahkan surat peletakan jawatan kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak.

"Itu tidak benar. Saya tidak pernah beri surat peletakan jawatan. Banyak khabar angin kerana sebenarnya itu yang pembangkang hendak tengok berlaku," katanya kepada pemberita selepas Program Pemantapan Jentera Pilihan Raya Wanita Barisan Nasional (BN) Wilayah Persekutuan, di Kuala Lumpur, semalam.

Shahrizat yang juga Ketua Wanita Umno berkata beliau menyerahkan kepada Perdana Menteri berhubung jawatannya dalam Kabinet.

"Semuanya terpulang kepada Perdana Menteri untuk menentukannya kerana jawatan Kabinet adalah kuasa di atas bahu Perdana Menteri Malaysia," katanya.

Najib sebelum ini menafikan menerima surat peletakan jawatan Shahrizat yang dilanda kontroversi isu projek ternakan lembu, Pusat Fidlot Kebangsaan.

No comments:
Write comments
Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter