.

.

19 February 2012

ALI RUSTAM BUAT KEJUTAN, SAMBUT KONVOI PENERANGAN PAS PUSAT?

Konvoi Lajnah Penerangan PAS Pusat yang melawat Melaka semalam disambut mesra oleh Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Mohd Ali Rustam.

Ketua Penerangan Pusat, Dato Tuan Ibrahim Tuan Man secara kebetulan disambut oleh Pengerusi Badan Perhubungan Umno Melaka itu ketika mengadakan program mengedarkan risalah di Pasar Malam Paya Ikan Bukit Baru. Malah Mohd Ali juga memakai baju berwarna hijau mungkin untuk meraikan kedatangan tetamu dari PAS Pusat itu.

Dato Tuan sempat bersalaman dan bertanya khabar kepada Mohd Ali. Sebaik sahaja beliau selesai bergambar dengan beberapa orang gadis di Pasar Malam itu, Mohd Ali dengan mesra menerima Dato Tuan untuk bergambar bersamanya.

Kalau begini sambutan Mohd Ali sudah tentu selepas ini program PAS dan PR tidak lagi dikacau oleh anak buah Mohd Ali terutama ketika ceramah dan program lawatan pemimpin PR ke Melaka. Malah sebelum Mohd Ali sendiri mengacau program ceramah PAS dengan berceramah di sebelah ceramah PAS. Perangai macam budak-budak tadika.

Semoga Mohd Ali berubah perangai menjadi pemimpin yang lebih matang dan professional selepas ini. Kemesraannya semalam diharapkan berpanjangan .............

No comments:
Write comments
Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter