UMUR PENDEK JIKA TEGUR PEMIMPIN UMNO


 

Comments

Anonymous said…
Apa malu bossku. Simpulan melayu tak ada naku
Anonymous said…
Apa malu bossku. Simpulan melayu tak ada malu
Anonymous said…
kHAIRY APA CERITA? KESIAN ....TEMPAT REMBAU DAH DIRAMPAS...
Anonymous said…
Sudah sampai masanya kita lahirkan beribu ribu taikun dan billionaire Melayu dan wujudkan serta menguasai kartel kartel mafia Melayu.

Seperti biasa lepas ni akan di ikuti CNN, CNBC. Korea News, Japan News, Zambia Post Uganda Post dan akhir skli Straits Times Singapork ( media bapak kepala batu api fitnah Malaysia).

Lepas itu Tun dan Boboi dan walau terkinja kinja jadi belukang konon nya Malaysia paling teruk di donia.

Dan itulah yg berlaku bila Tun Mahathir menggulingkan Najib menggunakan fitnah jijik 1MDB dengan jadi hamba George Soros, Washington Post Straits Times Singapork dll akhbar doonia.

Lepas itu PH, Tun Brother Anwar Bin Ibrahim PKR, PAN dan Boboi dan walau terkinja kinja jadi belukang konon nya Malaysia paling teruk di donia di masa itu.

Jho Low dicanang satu doonia masa itu dlm kes 1MDB. Satu doonia media antarabangsa sebarkan fitnah Tun dan walaun mereka sebaliknya Jho Low yang dijadikan kambing hitam lesap terus sambil bersenang lenang dan bermewah mewah.

Pulau Batu Putih dah hampir 2 tahun Tun Mahathir di serah pada anak Lee Kwan Yew. Rakyat semua tahu PAP dan DAP adalah Lee Kwan Yew tuan mereka.

Dia bawah Lee Kwan Yew ada DAP dan taikun taikun kartel mafia mata sepet menguasai negara dengan memberi dana politik pada semua parti parti Melayu..

Meraka sesama sendiri akan tepuk tangan bila pemimpin Melayu bercakaran dan berbunuhan sesama sendiri.

Sudah sampai masanya kita lahirkan beribu ribu taikun dan billionaire Melayu dan wujudkan serta menguasai kartel kartel mafia Melayu.

PRN 6 negeri ini Mei 2023 ini masa terbaik untuk melingkupkan semua pemimpin saki baki kartel DAP@LeeKwanYew pula.

Pengakhiran sakaratul maut sedang menjemput akhirnya baru rakyat sedar rupa rupanya semua pemimpin Melayu hanyalah barua barua tunggangan LeeKwanYew@ DAP dan kertel kertel taikun taikun belaan mereka iaitu kartel mafia mata sepet yang menguasai negara semuanya.

Jho Low tepuk tangan bila Tun Mahathir singkirkan Najib dan BN. Bangsa Jho Low , LeeKwanYew@DAP tumpang tepuk tangan pemimpin Melayu bercakaran sesama sendiri.

Hanya Jho Low seorang ultra melayu ini berjaya di bodoh bangangkan supaya orang Melayu bercakaran. Jho Low mengambarkan betapa bodoh bangang ultra ini yang sangat lemah pemimin Melayu utk dikudakan oleh Bangsa Jho Low.

Wahai pemimpin Melayu kau orang tak serik serik kena bodoh bangang kan oleh Bangsa Jho Low atau seronok terkinja kinja kena bodoh bangang oleh bangsa Jho Low..!?

Perhah dengar ke.. pemimpin DAP dan pemimpin Cina lain memgutuk Jho Low..!?Malah dalam senyap mereka memuja sebagai pejuang bila sekor Jho Low kerajaan BN jatuh angkara barua 'acah acah power Melayu Islamik' Tun Mahathir dan Brother Anwar Bin Ibrahim..!!

Brother Anwar Bin Ibrahim memang dah totok kena bodoh bangang oleh DAP, Yahudi Zionis dan Amerika Syarikat.

Bangsa Jho Low sedang bertepuk tangan lihat betapa bodoh bangang saki baki barua LeeKwanYew@DAP kalangan pemimpin tertinggi Melayu di adu domba semula. Tak serik serik lagi rupanya orang tua ini kena bodoh bangang oleh bangsa Jho Low..!

#bawaotakbukanpisau
Anonymous said…
Sah KJ jadi DJ Hot FM... Boboi bila lagi

kikiki

Strategi terbaik dekatkan pengundi dan rakyat bersama pemimpin masa depan. Sah KJ jadi DJ Hot FM

Suasana ceria dan berbeza dirasai di konti radio Hot FM apabila buat pertama kalinya, suara bekas Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin berkumandang sebagai penyampai bersama Johan dan AG dalam segmen Bekpes Hot dari jam 6 hingga 10 pagi, hari ini

Khairy mengesahkan dirinya bakal menyertai Hot FM dalam temuramah melalui telefon pada segmen Bekpes Hot yang dikendalikan Johan, AG dan Datuk AC Mizal dan Farah Fauzana.

Bayangkan jika boboi jadi DJ radio... boleh melingkup stesen radio. Boboi boleh fofular jadi DJ radio kat stesen radio Pulau Batu Putih yang apak dia baru serahkan pada anak Lee Kwan Yew sebagai barua paling renta berjaya menjadi barua dan dibaruakan oleh Lee Kwan Yew dan DAP...

#DJPulauBatuPutihUtkLegasiKerala
Anonymous said…
Part 1 : Battle of barua barua Melayu Lee Kwan Yew @DAP is begin..

Orang Melayu lain jangan termakan hasutan dan terkinjakinja turut serta. Biar kan barua barua LeeKwanYew@DAP berantakan sesama sendiri...

Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) kini mengesan jejak kewangan dan aset bekas menteri dan taikun perniagaan yang didakwa disembuyikan di empat negara.

Bekas menteri itu dipercayai Tun Daim kroni Tun Mahathir

Aliran kewangan dan aset berkenaan disyaki dihantar melalui Singapura sebelum dialihkan kepada empat negara terbabit.

Seperti biasa Singapura akan membantu siasatan sambil ambil kesempatan membatu api dan melaga lagakan umat Melayu Malaysia supaya bercakaran dan berbunuhan sesama sendiri.

Seperti kes Jho Low dan Zety Singapura akan membantu siasatan sambil menbatu ai dan melaga lagakan pemimpin Melayu berbunuhan.

Beberapa ‘taikun perniagaan’ (ingat yakin yakin mata sepet dan mafia mata sepet ini akan bebas tidak didakwa sama sekali seperti memfitnah dan mengenakan kes Bossku) terkemuka dipanggil SPRM dalam masa terdekat bagi membantu siasatan berhubung pendedahan Pandora Papers.

Battle of barua Lee Kwan Yew@DAP in power iaitu Brother Anwar Bin Ibrahim VS Barua LeeKwanYew@DAP yang sudah dibakulsampahkan oleh LeeKwanYew iaitu Tun Daim dan Tun Mahathir Legacy sudah bermula.

Peringatan...

Orang Melayu PN PAS dan yang lain lain jangan termakan hasutan dan terkinjakinja turut serta. Biar kan barua barua Melayu bertuankan LeeKwanYew@DAP berantakan sesama sendiri...

PRN Mei 2023 nanti semua saki baki barua barua LeeKwanYew@DAP kasi lingkupkan secara total...!!!

Setakat ini tiada pembekuan akaun Tun Daim dan Tun Mahathir dilakukan.
Anonymous said…
Filem Mentega Terbang ini kisah Melayu makan babi dan tukar agama dah mula ditayang...Menteri Komunikasi Fami, JAKIM Polis Menteri KDN Muka Bulan... Suma buat bodoh pulis lansung tak tangkap penerbit, pelakon penulis Dan Suma yg terlibat sebab ini benar menyinggung sensitiviti orang Melayu..

Skg Melayu nak minum beer baca Bismillah, cuma belum Jumpa Makan Babi baca doa makan... Ciri ciri kerajaan Pluralisma Dan mula kelihatan... Mana pergi ulamak PH PKR Dan UMNo...!?

Ulamak UMNo, PH DAP PKR PAN Suma buat bodoh bangang sejak jadi barua DAP@LeeKwanYew..

Harap PMx ... Teringat video link sini haha Lina Joy

https://youtu.be/TJKtq-2hrMw

Ni la bahana bila pemimpin species LGBT Gay Pluralist acah acah power Islamik' jadi PM...
Anonymous said…
Awas fitnah jijik Brother Anwar Bin Ibrahim terhadap PAS dan Hadi Awang serta Pakatan Nasional. Celah mana datangnya terorris nama ISIS Al Malaka celaka ini..!?

Ketua Polis Negara Acryl Sani Abdullah berkata polis tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan tegas terhadap anggota mereka sendiri yang terlibat dengan kegiatan haram.

IGP sama bangang dengan ex IGP lantikan Tun Mahathir Mohamad si Amit Bedul yang menyatakan Jho Low bertukar jadi beruang Dan sampai sekarang IGP Acrylic Sani tak boleh cari Jho Low.. IGP Brother Malaysia rupa nya sama bangang dengan ex IGP Amit Bedul Tun Mahathir.

Bodoh yang melantun lantun kebangangan mereka semua..!! Dari pada buat fitnah jijik pada PAS Dan PN helok Akril cari Jho Low yang sampai ke sudah tak dijumpai lagi... Jangan ingat rakyat bodoh Dan dungu dengan fitnah jijik haramjadah yang tak berkesudahan... Rakyat dah menyampah dan rakyat dah meluat ...!!

Kenyataan beliau boleh ditafsirkan sebagai pengakuan bahawa bukan sahaja Polis Diraja Malaysia telah dikompromi, tetapi boleh diradikalkan oleh pelampau agama seperti Hadi Awang.

kebetulan selepas Hadi mendedahkan rancangan jahatnya untuk menjatuhkan Kerajaan Perpaduan pimpinan Anwar melalui pintu belakang, kumpulan tempatan yang terlibat dengan kumpulan pengganas ISIS menyebarkan propaganda di media sosial rancangan yang sama untuk menggugat kestabilan kerajaan dan mengambil alih negara.

Jelas sekali, ini adalah ancaman serius kepada keselamatan negara, yang diilhamkan oleh radikalisasi PAS. Di panggil "Pusat Media Al Malaka", dikaitkan dengan cawangan organisasi pengganas Negara Islam (IS) di Indonesia dan Filipina.

Lagi pelik berita ISIS Al Malaka ini tersebar setelah Brother Anwar Bin Ibrahim baru sehari selesai memgadakan lawatan ke Filipina..!!

Kandungan kumpulan itu, yang boleh didapati di web gelap, menunjukkan sokongan langsung kepada "parti politik radikal dan organisasi radikal yang ditubuhkan" - jelas merujuk kepada PAS (Parti Islam Se-Malaysia).

Kumpulan radikal itu menggunakan imej Menara Berkembar Petronas dengan bendera ISIS berkibar di bahagian atas bangunan pencakar langit itu. Mesej “Hari Penaklukan Segera Tiba” (hari penaklukan tiba tidak lama lagi) dipaparkan bersama jet pejuang yang terbakar.

Awas fitnah barua LeeKwanYew@DAP Brother Anwar Bin Ibrahim setelah PH dapat merasakan kekalahan teruk PRN Jun 2023 nanti.

Dari pada buat fitnah jijik pada PAS Dan PN helok Akril cari Jho Low yang sedang tepok tangan ketawa terbahak bahak sesama Melayu berantakan. Sampai ke sudah Jho Low tak dijumpai lagi bodoh sangat ke PDRM nih seko Jho Low pun tak bole tangkap... Jangan ingat rakyat bodoh Dan dungu dengan fitnah jijik haramjadah yang tak berkesudahan... Rakyat dah meluat ...!!

PRN Jun 2023 ini adalah masa terbaik untuk melingkupkan semua saki baki barua barua DAP@ LeeKwanYew
Anonymous said…
Percaya tak Quantum itu scammer paling besar di terajui oleh kartel mafia kaum mata sepet bergelar Tan Sri dan datuk datuk...

Ko bagi duit ko then depa kimpul buat trading gold pas tu depa bagi ciput cipit cipet tiap tiap bulan dlm RM500 tak ke bodoh tu...

Sedangkan tiap hari ini tan sri mata sepet Kartel mafia ni trading duit ko orang puluh ribu tiap hari..!! Tan Sri kumpul duit ko orang buat trading tu dan labur duit dana ko orang sana sini itu dah kira dah kes AMLA tau takkk..!!

Sedangkan klu ko orang hado 100 usd modal belajar trading ko org dapat 1000 setiap hari... Kena hado ilmu trading lah baru menjadi..

Ini lah kaum Melayu Suma nak mudah belajar trading malas... Duit nak banyak...puiiii..!!

Mme nak kena scam lah dng tan sri mata sepet ni... sampai mampuih tak nak berubah ...
Anonymous said…
Dulu fitnah Najib sampai togel dikerjakan sekarang fitnah Mahiuddin... Akhirnya Jho Low lesap dan kaum Jho Low tepok tangan ketawa terbahak bahak tengok barua barua mereka DAP@LeeKwanYew berbunuhan sesama sendiri dan sampai sekarang barua mereka iaitu kes Zety Taufik Ayman lesap 700 juta sampai sekarang terkinja kinja senang lenang.. macam pantekk la semuanya

Inilah cara barua DAP@LeeKwanYew linkup dan laga laga kan kaum Melayu...

Semua kaum Melayu jangan terikut terkinja Kinja pula jomm mari kita tengok Dan tepok tangan barua barua Melayu DAP@LeeKwanYew berbunuhan. Lagi cepat barua ni mampos lagi cepat Melayu bersatu semula.. haha tepokkk..!!

Percaya tak Quantum itu bapak scammer paling besar di terajui oleh kartel mafia kaum mata sepet bergelar Tan Sri dan datuk datuk...

Ko bagi duit ko then depa kumpul and buat trading gold , pas tu depa bagi ciput cipit cipet tiap tiap bulan dlm RM500 tak ke bodoh tu... Bagi Kartel mata sepet kaya raya lagi.. udah udah la tu

Ramai broker broker Melayu dah pakai Ferrari, Lamborghini, GTR dsb nya.. dia orang lagi friendly boleh belajar trading online via Google meet medsos dll PERCUMA semua nya read my lips slowly F.R.E.E.. hokeyy..!!

Lebih baik trading dan kayakan bangsa Melayu ini Dari Tan Sri dan Datuk datuk mata sepet tak guna ni lansung tak mengajar trade.. bab duit laju aje nak mintak melabur..!!

Si Quantum scammer mato sepet ko tu hado hajar camner nk trading nak bukak account nak withdraw dsb nya..!? Yellekkk kan...!!

Apa yg dapat ada ko yg kena tunggu bulan bulan RM 500 hengget tu jer kannn...!!

Sedangkan tiap tiap hari Kartel mata sepet DAP@LeeKwanYew ni iaitu gang Tan Sri mata sepet Kartel mafia ni trading duit ko orang puluh puluh ribu tiap hari..!! Tan Sri kumpul duit ko orang buat trading tu dan labur duit dana ko orang sana sini itu dah kira dah kes AMLA juga..!!

Kat Mesia ni klu satu kapal dng gang Kartel mata sepet LeeKwanYew@DAP spt Zety Taufik Ayman balun 700 juta duit AMLA, Nik Faisal ex CEO ASTRO balun berjuta juta helok ajer tak dirampas harta benda depa semua ..!!

Terkini bekas ex IGP Musa Hassan pula dikaitkan dengan sekor lagi Kartel mata sepet berasal Dari Pulau Pinang bergambar bersama dng artisyang sangat sangag dikehendaki di Thailand Dan China untuk dihukum tembak.. Suma IGP Dan ex IGP terkait dengan gang Kartel DAP@ LeeKwanYew..

Nampaknya Melayu tak serik serik penguasa Melayu terkinja Kinja kena bodoh bangang kan oleh gang Kartel mata sepet ini utk melingkupkan orang Melayu sesama sendiri..

Peliknya suma penguasa tertinggi PDRM, SPRM khususnya jadi alat melingkupkan bangsa Melayu itu sendiri dan bercakaran sesama sendiri sedangkan Kartel mafia mata sepet DAP@ LeeKwanYee lepas bebas seperti Jho Low dan ketua mafia ini.

Beberapa bulan lepas ada 10 ada title Datuk bangsa Melayu trading semua kena soal siasat bagai.. Mata sepet mcm Quantum buat benda sama trading penguatkuasaan kerajaan buat pantekk bodoh buta tuli tak nnpk...!!

Kartel mata sepet ni tak suka tgk bangsa Melayu berjaya dan kaya raya lebih sikit dari kaum mata sepet.... Ini lah tragedi malang orang Melayu di negara sendiri..!!

Sedangkan klu ko orang hado 100 usd modal belajar trading ko org dapat 1000 setiap hari klu kena cara nya... Kena hado ilmu trading lah baru menjadi..!!

Ini lah kaum Melayu Suma nak mudah belajar trading malas... Asyik kena goreng saja lah dng kaum mata sepet ni...

Duit nak banyak belajar trading tak mahu...keluar lah dari comfort zone masing masing wooiii.... Comfort Zone is your enemy.. puiiii..!!

Mme nak kena scam lah dng tan sri mata sepet ni... sampai mampuih tak nak berubah ...

PRN June 2023 ini adalah masa terbaik melingkupkan saki baki barua barua DAP@ LeeKwanYew secara total.

Lahirkan generasi Melayu baru, bina rangkaian Kartel mafia Melayu dengan visi dan misi yang baru Dan menguasai semua rangkaian ekonomi negara...